GOUDEN ZANDLOPERS

De jury

Christ’l Dullaert
(Directeur Le Tableau, voorzitter)

“Het was weer een geweldige Gouden Zandlopers-editie, met veel zeer mooie inzendingen. En met twee super bedrijfsjuristen als nieuwe juryleden komen accenten toch anders te liggen. Logisch, want we moeten niet alleen innovatieve en talentvolle advocaten zien, maar vooral tevreden cliënten.”

Yu Lian de Bakker
(General Councel PVH Europe/Tommy Hilfiger/Calvin Klein)

“De kwaliteit van de inzendingen was boven verwachting. Heel inspirerend! Wel moeilijk om daarin een rangorde aan te brengen. Verder zijn legal tech en legal innovation niet meer weg te denken: ons vak zal wezenlijk en blijvend veranderen. Het is een hele eer om de voorlopers van die beweging te helpen identificeren!”

Jaap Bosman
(Partner TGO Consultin
g)

“De kwaliteit van de inzendingen was wederom hoog. Over een aantal inzendingen hebben we lang moeten discussiëren. Het is altijd goed om je eigen mening te kunnen bijstellen op grond van de argumenten die je medejuryleden aandragen. Superleuk om hierbij betrokken te mogen zijn!”

Ebbo Haantjes
(Segmentmanager Legal bij Sdu)

“Met de Gouden Zandlopers waarderen wij de juridische dienstverlening in Nederland, en die waardering is groots! We mogen trots zijn op deze innovatieve dienstverlening die echt naar de toekomst kijkt, iets dat blijkt uit de inzendingen.”

Jean Schreurs
(General Counsel NXP, ex-voorzitter
NGB)

“Competities en awards zoals de Gouden Zandlopers dragen bij aan een verhoging van kwaliteit en innovatiekracht van juridische beroepsbeoefenaars en dienstverleners. Ik vind het daarom heel belangrijk dat wij als jury uit een groot aantal indrukwekkende inzendingen een stel welverdiende prijswinnaars hebben mogen selecteren.”