Onze software blijven verbeteren, zodat het niet alleen nu, maar ook nog over 30 jaar gebruikt kan worden. Dat is ons doel: Software for life. Dit kunnen wij niet alleen bereiken, daar hebben we onze gebruikers hard bij nodig. Daarom hebben wij de 100 klanten challenge in het leven geroepen.

In de maanden oktober, november, januari en februari daagt Chris Nugteren, directeur van Van Brug Software, zichzelf uit om 100 klanten te gaan bezoeken met één doel: horen waar de klanten behoefte aan hebben. Nu en in de komende vijf jaar. Deze input nemen wij mee in ons meerjarenplan om onze software te verbeteren en onze bedrijfsvoering te optimaliseren.

Onze software is for life en juist daarom is het belangrijk dat we nú al, samen met de kantoren, kijken naar waar we op korte termijn, maar ook zeker op lange termijn willen staan. Onze software moet niet alleen de bedrijfsvoering van de kantoren optimaliseren, maar ook de dienstverlening naar hun cliënten toe. We kunnen dus niet zonder de input en feedback van onze gebruikers. Door te blijven luisteren en met elkaar in gesprek te gaan, zorgen wij ervoor dat we blijven voldoen aan de wensen van onze klanten.

Kopje koffie?

Ik nodig u persoonlijk uit om met ons mee te denken.

Helpt u mij mee om de 100 klanten challenge te halen?

Stuur dan een e-mail naar challenge@vanbrug.nl

of bel naar +31 57 869 3646.

image

Sportlaan 2h, 8181 BE Heerde | +31 57 869 3646 | info@vanbrug.nl | www.vanbrug.nl